Mys!

Igår fick min sambo sovmorgon medans jag gick upp med lillkillen. Vi har väldigt bra nätter och han sov till 7.40 och 40 min senare gick vi upp. Runt 10 kom sambon upp till ett dukat frukostbord med te, juice färsk frukt och nybakade scones. Mysig Lördag helt enkelt!



Dagen idag har verkligen inte varit speciellt mysig. Ösregn hela morgonen, en sjuk son med febertoppar som har legat så högt som 40,8! Han har varit konstant gnällig vilket såklart inte är konstigt men såklart jobbigt för oss alla tre... Jag kände att jag var tvungen att komma bort en stund så jag åkte till min syster och sen handlade jag en del av det som behövs till min diet. Oscar var fortfarande jättedålig när jag kom hem men nu sover han i alla fall och vi hoppas på en hyffsad natt.

Va gör vi? Nu kör vi!!

I morgon börjar det. Min diet. Kör stenhårt så får vi se om det håller. Hoppas hoppas!



Första dagen består av bara vätska, vatten, citronvatten, örtteér eller färskpressad juice. Dock inte köpt. Andra dagen lägger man till färsk frukt, tredje dagen läggs det till färska grönsaker. Sen flyter det på med råris, bönor nötter och dylikt. Kan inte allt i huvudet än. Detta är en diet men också reningskur som man ska följa i 7 dagar. Andra veckan är den veckan som viktnedgången börjar. Jag är laddad men måste läsa igenom boken mer ordentligt först. Men nu kööör vi!





Jag tävlar!

Jag tävlar hos Mirka, http://minbebis.com/blogg/tiobarnsmamma/ om ett grymt paket från Dr. Oetker!

Håll tummarna!!

Utmaning!

Jag har gått med i en viktutmaning som innebär att jag ska försöka gå ner 4 kg under April månad! Sonen min är snart 17 månader och även om jag gick ner mina gravidkilon snabbt så vill jag gå ner mer nu och även få en mer vältränad kropp. Så jag börjar på Måndag med maten men ska försöka mig på en löprunda i morgon, min första runda på lääänge!


3 veckor innan lillkillen kom ut.


Dagen innan han kom till oss. 86kg.
Haha, fy vad tjock! Tyckte inte det då men nu....herrejävlar=) 


Februari 2011. 68kg.
Don´t mind the mess!

RSS 2.0